Kosten therapie

Psycholoog Amstelveen

Individueel 60 min (tot 17:15 uur): 90 euro

Relatietherapie 75 min (tot 17:15 uur): 120 euro

De kosten worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig en gaat het niet van je eigen risico af.

Ik ben geregistreerd bij de NVPA (lidnummer: 104155), NAP, EAP en NIP. Vermeld bij telefonisch informeren bij je zorgverzekeraar mijn AGB-code’s: 94-009453 en 90-036230.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Drs. Rita Rogge
Geregistreerd bij NVPA, NAP en NIP
* Mocht u onverhoopt ontevreden zijn dan hoor ik dat natuurlijk het liefst graag van u zelf en hoop ik dat in een gesprek met u te kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris die u kan bijstaan. Dit is onderdeel van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). U kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging, de NVPA (NVPA). In navolging van de Wkkgz ben ik aangesloten bij een geschilleninstantie, de SCAG (www.scag.nl). Daarnaast ben ik ingeschreven in het Register van de Nederlandse Associatie Psychotherapie (licentienr. NAP-439) en val ik onder klacht en tuchtrecht.


Psycholoog Amstelveen Ervaringen van cliƫnten
Bij Rita voelde ik me de eerste sessie al op mijn gemak. Zij is een warme, open persoonlijkheid met een goede dosis humor ...
Psycholoog Amstelveen
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-nvpa-ecp-nap
Top