Relatietherapie

Relatietherapie Amstelveen

EFT-Relatietherapie Amstelveen

In iedere relatie komen wel eens spanningen, ergernissen en ruzies voor. Wanneer partners echter in hun relatie tegen problemen oplopen waar zij zelf niet meer uit komen, kan relatietherapie uitkomst bieden.

Over het algemeen speelt partnercommunicatie een belangrijke rol in relatietherapie. Uit relatietherapie kunnen nieuwe omgangsvormen en betere communicatie voortkomen, waardoor de situatie zoals die is doorbroken kan worden en voor beide partners weer bevredigend wordt.

Met behulp van relatietherapie leer je weer te luisteren naar hetgeen jouw partner je werkelijk vertelt. En je leert om jezelf uit te spreken over jouw behoeften en verlangens op een positieve manier.


Relatietherapie

Soorten relatieproblemen

De relatietherapie is effectief gebleken bij allerlei uiteenlopende relatieproblemen, zoals:

  • affaires en vreemdgaan
  • bindingsangst
  • communicatieproblemen
  • intimiteitsproblemen

  • jaloerse gevoelens
  • liefdesverdriet
  • onzekerheid
  • ruzies

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Rita

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Amstelveen - Home

Psycholoog Amstelveen

Ik ben Rita, therapeut, coach en relatietherapeut. In mijn praktijk Psycholoog Amstelveen kun je terecht voor therapie, EMDR-therapie, coaching en relatietherapie

Ik begeleid mensen met verschillende klachten, zoals angsten, burnout, depressie, relatieproblemen, rouwverwerking, stress, trauma’s.

Psycholoog Amstelveen >>

Therapeut Psycholoog

Therapeut Rita

Als therapeut ben ik opgeleid bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in emdr-therapie en ACT.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NVPA, NAP en EAP.

Therapeut Rita >>
Meer informatie
Voor meer informatie over relatieproblemen, tips en lotgenotenverhalen, zie:
Psycholoog Amstelveen en Relatietherapie Amstelveen voor relatietherapie en relatiecoaching in de regio Amstelveen, Amsterdam Zuid, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Aalsmeer, Abcoude. Je bent welkom.