Angsttherapie

Angsttherapie Amstelveen

Therapie bij angsten

We zijn allemaal wel eens bang. Van nature is angst een gezonde reactie om ons te waarschuwen en ons alert te houden voor bedreigende omstandigheden.

Als je te veel, te vaak of te heftige angstklachten of angstaanvallen hebt, dan kan dit de kwaliteit van jouw leven ernstig beïnvloeden.
Er zijn veel verschillende soorten angsten en angststoornissen, zoals faalangst, angst voor sociale situaties met andere mensen, of paniekaanvallen.

Angsten

Soorten angsten

Je kunt bij mij terecht met allerlei verschillende soorten angsten en angstklachten, zoals:

✓ Bindingsangst
✓ Faalangst
✓ Hyperventilatie

✓ Hypochondrie
✓ Paniekaanval
✓ Pleinvrees

✓ Sociale angst
✓ Spreekangst
✓ Verlatingsangst

Heb je last van angsten en wil je meer ruimte en vrijheid wilt ervaren in je leven? Maak dan een afspraak. Je kunt snel bij mij terecht.

Rita

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Amstelveen - Home

Psycholoog Amstelveen

Ik ben Rita, therapeut, coach en relatietherapeut. In mijn praktijk Psycholoog Amstelveen kun je terecht voor therapie, EMDR-therapie, coaching en relatietherapie

Ik begeleid mensen met verschillende klachten, zoals angsten, burnout, depressie, relatieproblemen, rouwverwerking, stress, trauma’s.

Psycholoog Amstelveen >>

Faalangst

Faalangst

Er zijn 3 soorten faalangst. Van welke soort faalangst heb jij last?

Faalangst >>
Meer informatie
Voor meer informatie over angsten, tips en lotgenotenverhalen, zie:
Psycholoog Amstelveen: Angsttherapie voor therapie en coaching bij angsten, angstaanvallen, faalangst en paniekaanvallen in de regio Amstelveen, Amsterdam Zuid, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Aalsmeer, Abcoude. Je bent welkom.