Ervaringen van cliënten

Psycholoog Amstelveen

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk gedeeld hebben. Zo krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Amstelveen – Rita

5 / 5 sterren –
“Bedankt voor je aandacht, kracht en inzichten die je mij gegeven hebt in mezelf!”Psycholoog Amstelveen – Rita

5 / 5 sterren –
“Bij Rita voelde ik me de eerste sessie al op mijn gemak. Zij is een warme, open persoonlijkheid met een goede dosis humor.

Aan Rita heb je een zeer deskundige psycholoog met een brede kennis op allerlei gebieden. Zij weet elke sessie waardevol en to the point te maken, terwijl ik toch ontspannen weer naar buiten loop.

Ik beveel haar van harte aan!!”Psycholoog Amstelveen – Rita

5 / 5 sterren –
“Thanks for a mind opening session.”Psycholoog Amstelveen – Rita

5 / 5 sterren –
“Rita is een liefdevolle, geduldige therapeut met humor. Haar scherpe analytisch vermogen gecombineerd met een zachtheid die nooit zweverig wordt, maakt dat wij ons beiden op ons gemak voelen bij Rita.

Rita is een doorzetter die zich geen verhaaltjes op de mouw laat spelden en dit zonder ooit belerend te worden. Rita draagt bij aan onze compassie voor elkaar en ik zou haar nooit willen missen.”


Psycholoog Amstelveen Ervaringen van cliënten
Bij Rita voelde ik me de eerste sessie al op mijn gemak. Zij is een warme, open persoonlijkheid met een goede dosis humor ...
Psycholoog Amstelveen
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-nvpa-ecp-nap
Top