Stress therapie

Stress therapie Amstelveen

Therapie bij stress

Je hebt al een tijdje last van stress…

Misschien zit je al tegen een burnout of een depressie aan, of misschien bent je daar nog niet en wil je dit voorkomen. In ieder geval weet je dat je nu actie wilt nemen om erger te voorkomen. Je wilt weer stappen vooruit zetten.

Misschien zit je hoofd vol met gedachten en pieker je veel. Misschien hebt je van de stress ook lichamelijke symptomen en klachten.

Je kunt bij mij stap voor stap aan de slag gaan om anders met stress situaties om te leren gaan. Door middel van therapie en coaching leer je om je stress te verminderen, zodat je weer van het leven kunt genieten.

Wil je minder stress en anders met stress-situaties leren omgaan? Maak dan een afspraak. Je kunt snel bij mij terecht.

Rita

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Amstelveen - Home

Psycholoog Amstelveen

Ik ben Rita, therapeut, coach en relatietherapeut. In mijn praktijk Psycholoog Amstelveen kun je terecht voor therapie, EMDR-therapie, coaching en relatietherapie

Ik begeleid mensen met verschillende klachten, zoals angsten, burnout, depressie, relatieproblemen, rouwverwerking, stress, trauma’s.

Psycholoog Amstelveen >>
Meer informatie
Voor meer informatie over stress, tips en lotgenotenverhalen, zie:
Psycholoog Amstelveen: Stresstherapie voor therapie en coaching bij stress, piekeren, en overspanning in de regio Amstelveen, Amsterdam Zuid, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Aalsmeer, Abcoude. Je bent welkom.